Translate

SFI Kezdő lépések

REGISZTRÁCIÓ ELŐTT NYUGODTAN KERESS MEG EMAILBEN, SEGÍTEK!
lazargrafika@gmail.com

Tehát: ingyenes a regisztráció, és később sem kell fizetni semmit, de vásárolhatsz is.
regisztrációhoz ide kattints: Regisztráció után, rögtön 1500 VP-t lehet gyűjteni ami után /Executive Affiliate/ magasabb pozícióban leszel. Havonta minimum ennyit kell összegyűjteni. Pénz a következő hónapban van az előző hónapban megszerzett pontok, és a forgalom függvényében. Ez egy nagy üzlet, és ha kitartóan felépíted, álom fizetésre tehetsz szert. Az elején kicsit nehéznek tűnik, de szerintünk megéri a fáradtságot.


Most megmutatjuk neked, hogy mit kell tenned, azért, hogy meg legyen az 1500 VP-d, azaz Executive Affiliate legyél. Ez a szint biztosítja neked azt, hogy jutalékokra legyél jogosultHa még nem jelentkeztél be a webirodádba, akkor erre a linkre kattintva e-mail cimed és jelszavad beirásával megteheted:


Ha  24 órán belül elérsz 500 Versa pontot, akkor kapsz még 200 Versa pontot ajándékba! Érdemes igyekezni a Versa pont gyűjtésével!

ha elakadnál, keress meg skypon, képernyőmegosztással segítek!
skype: lazar.zsuzsanna.ilona

Mikor eléred az EA (Executive Affiliate) szintet (1500 VP), kapsz a rendszertől két CSA (co-sponsored affiliates) tagot a hálózatodba. Aki szerencsés, nyerhet is hozzá új CSA tagokat, különféle tombolákon, versenyeken. Ezen tagok után 15 % jár neked a vásárlásaiból. Számuk, hónapról-hónapra nő. Abban az esetben ha nem ismétled meg az EA szintet akkor mind elveszíted őket! Legközelebb akkor lesznek újra ilyen tagjaid, ha megint EA szinten leszel. Akkor, elölről kezded két új taggal, és így tovább.


Ha kész a regisztrációd, be is léphetsz. Lépj be a webirodádba, keresd meg a TO-DO-LIST menüt, és kattints rá. A betöltött oldalon feladatokat találsz, melyeket ha elvégzel VersaPoint-okat /VP-t/ kapsz. Ha 500 VP-t csinálsz az első 24 órában, kapsz +200 VP bónuszt, így akár 3 napon belül meg is lesz az 1500 VP ami azt jelenti, hogy aktív tag vagy ebben a hónapban.
                                                     
 Kezdeti feladatok 


150 VP a regisztráció visszaigazolása 

100 VP az e-mailcím fölvétele a címlistára mail@sfimg.com
  75 VP készítsd el az Affiliate (partner) Profilod
  60 VP légy regisztrált tagja az A2A-nak
  50 VP küld el a SFI kötelezettség vállalás üzenetet a szponzorodnak
  50 VP Olvasd el az "Első lépések"-et a GYIK-ból
  35 VP értékesítési módszerek és a segédanyagok áttekintése a TripleClicks termékek eladásához 
 

Ezenkivül még a To-Do-List oldalon az összes kék szinnel jelölt átkattintható oldalakra kell klikkelni az egérrel és a jobb sarokban levő zöld szinü V betüre kell kattintani, melyben egy szám van. Ezt bónuszként jóváirják a webirodádban.
Ha van honlapod, akkor tedd fel rá a TripleClick bannert, melyért 100 Versa pontot írnak jóvá számodra. Ezt a részt is megtalálod a To-Do-List oldalán.

ne félj, nem bonyolult, hamar belejössz, csak csinálni kell!


Következő lépés a reklámozás, azaz, hogy továbbajánlod az oldaladat másoknak is.
Így fog kinézni az ajánló linked, csak már a te ID számoddal. 


videós segítségek az első lépésekhez:


FONTOS!
E-356 verseny!

Aznap amikor beregisztráltál még pár ezer regisztrált. Az E365-os verseny azt jelenti, hogy közted és a többi aznap regisztrált SFI tag között elindult akkor egy 365 napos verseny. Az első 5 hétben azt hogy hol állsz a versenyben az oldal tetején lévő zöld vonal jelzi. Folyamatosan mutatja, hogy hány Versa Point-tal vagy a középérték felett. Amennyiben pirosra vált, akkor azt mutatja, hogy mennyivel vagy alatta.
Az első 5 hétben, akik a zöld vonal felett maradnak, a következő bónuszokat kapják:
1. hét (Round 1)   25 MRP 
2. hét (Round 2)   50 MRP
3. hét (Round 3)  100 VP

Ezen felül 13 személy nyerhet további bónuszokat
  1 nyer 1 S-Builder Co-op egységet
  2 nyer 10 TCredit-et
10 nyer 3 TCredit-et

4. hét (Round 4)  
200 VP
Ezen felül 16 nyerhet további bónuszokat
  1 nyer 1 S-Builder Co-op egységet
  5 nyer 10 TCredit-et
10 nyer 5 TCredit-et

5. hét (Round 5)  300 VP
Ezen felül 16 nyerhet további bónuszokat
1 nyer 20 Co-Sponsor tagot
Mindenki más kap 200 MRP-t

6. hét (Finals)
Mindenki aki az előző 5 héten keresztül a zöld vonal felett maradt részt vesz a Finalist Drawings nevezetű játékban, ami a belépés utáni 31. napon kezdődik és tart a 365. napig. Minden nap:
  1 nyer 50$ készpénzt
  3 nyer 20 Co-Sponsor tagot
10 nyer 5 TCredit-et
11 nyer 100 MRP-tSok sikert és jó szórakozást kívánok hozzá!