Translate

Nyeremények

Számos lehetőség van konkrét nyereményekre, íme néhány:
Minden órában 30 személyt sorsolnak, akik fejenként 2 TCreditet nyernek, amit vásárlásra, vagy licitálásra használhatnak. Menj a Tripleclick oldalon a Games menüpontra és csak kattints a termékre, várd meg a sárga mezőben lévő visszaszámlálást majd kattints ugyanitt az Enterre! Óránként kipróbálhatod a szerencsédet. Ha nyertél, akkor másnap próbálkozhatsz megint, aznap már nem.Tippeld meg a következő aukció eredményét! 200 TC-t nyerhetsz, ha eltalálod, vagy 20-at, ha te vagy a legközelebb az eredményhez!
Több száz lehetőség a nyeréshez minden hónapban! A tippeléshez ki kell választani a "Pick The Price" (válaszd az árat) gombot és rá kell kattintani az alatta levő Enter menüpontra, majd beirni egy tetszőleges számot, ezután a Submit menüpntra kattintani. Bármelyik futó aukciónál megsaccolható az ár, amíg az 1 dollár alatt van. 
A tippelés egy kreditbe kerül, és naponta csak egyszer lehetséges.

Minden héten egy szerencsés ember nyer 250 $ készpénzt. Ahhoz, hogy a nevemet láthassam a rajzban, legalább WAVE3 tagnak kell lennem. Tudj meg többet, kattins az alábbi linkre:


------------------------------------------------------------------------------------------------


FONTOS SZABÁLYOK!Saját számitógépen új (más) tagokat regisztrálni tilos, mindenki saját maga köteles a regisztrációt a számitógépen elvégezni.
Más tag webirodájába belépni tilos, mindenki a saját webirodájában dolgozzon!
Képernyő megosztással skype-on a szponzor segitségét kérje.
Egy IP cimen csak egy tag regisztrálhat, egy családban szintén csak egy tag dolgozhat.
Fiktiv tagokat tilos regisztrálni a programba!
Aki becsületesen dolgozik, az rendesen megkapja Paypal számlára vagy Payoneer kártyára - ha rendelkezik ezzel - a fizetését, amikor elérte a 20 $-t.