Translate

Értékesítés/vásárlás

Az SFI értékessítő weboldalt kínál Neked, ahová feltöltheted az eladásra kínált termékeidet.

Ezek lehetnek a céged termékei, vagy saját készítésű ajándéktárgyak, vagy akár használt, megunt, kinőtt, stb. cikkek, amiktől szívesen megválnál némi pénzért cserébe.


Ha valaki csatlakozik az áruházhoz mint eladó, a te ajánló linkeddel, akkor, mikor az első termékről feltölti az adatokat, egyből kapsz 100 VP-t.

Valamennyi eladott terméke után kapsz 10%-ot a CV-ből.

Tagsági regisztrációs segítség:

A regisztrációhoz szükséged lesz egy közüzemi számlád és egy igazolványod, digitálisan feltölthető képére.
ECA TERMÉKFELTÖLTÉS A TRIPLECLICK OLDALRA VIDEÓS SEGÉDLETTEL:

Ugyanitt vásárolhatsz is
Magyarok által feltöltött termékeket a következő módon lehet megtekinteni:
Kattints a webirodádba belépve a fekete mezőben levő fehér betüs "Reference" menüpontra, majd a legördülő menüből válaszd ki az "International" menüpontot, majd az új oldalon kattints az alábbi linkre:
Az új oldalon megjelennek a különböző országok, válaszd ki a "Hungary-t" majd az új oldalon megjelennek azon tagok nevei, akik ECA tagok és terméket is töltöttek fel. Kattints a névre és ekkor megjelenik a tag összes terméke az új oldalon, amiből választhatsz és vásárolhatsz.
A termék nevére kattintva egy új oldalra kerülsz ahol jobb oldalon megtalálod az eladó nevét a "contact this seller" menüpontra kattintva. Felveheted vele a kapcsolatot mielőtt rendelsz.

SFI TERMÉK VÁSÁRLÁST LEHET INTÉZNI BELSŐ EGYENLEGI PÉNZBŐL, MRP PONTOKKAL, TCREDIT PONTOKKAL VAGY PAYPAL SZÁMLÁVAL KÜLSŐ EGYENLEGBŐL